Ullared

Var en sväng i Ullared idag, mycket trevligt må jag säga:) köpte lite saker som kommer behövas till den tillfälliga flytten en resväska bland annat då min förra har sett bättre dagar.
Fick min nya dator idag med härligt med en som faktiskt fungerar och faktiskt går att använda.

snart mycket snart är det dax attbörja räkna ner, mycket känslor i magen nu speciellt som man lämnar ..... :)

ne nu väntar sängen
/Marie



 

Visingsö bland annat

Var på Visingsö idag med jobbet och åkte remmalag. Hade beställt sol och det fick vi ju:) riktigt härligt väder. Var ett tag sedan jag körde remmalaget 6 år sedan (japp det har jag faktiskt gjort :P) var roligt att se träffa dom igen.

Imorgon så bär det av till Ullared för mig och Louise inte före 12 då jag har läkarbesök på morgonen och hon jobb men kul ändå:) Nu så är det inte långt kvar 21 dagar kvar sedan bär det av. Har fått lägenhet där nu med för det härliga priset 2000 i månaden lite skillnad på mina 5800 i Sverige.

kvar att ordna, ja den listan är nog rätt lång ska sättta mig att skriva min packningslista nu hade jag tänkt så får vi se hur lång den blir :P väskan får ju ändå inte väga mer än 20 kilo så bara det viktigaste får åka med, uuuhhh hur ska man kunna välja, ja det får bli magkänslan som får avgöra.



Lång fredagen!

Idag är det 32 dagar kvar tills vi åker. Dock hade det blivit grångel med våra flygbiljetter, dom har ändrat om helt konstigt men vi får hoppas på det bästa nu annars får vi "nästan" alla pengarna tillbaka och får boka nya. Men eftersom det inte är vi som gjort fel så hoppas vi på det bästa nu!

Imorgon är det påskafton och idag ska jag och marie bara vara hemma och ta det lugnt. Hoppas ni får en bra påskhelg! :)


GODA NYHETER

Varit hos läkaren idag, skulle kanske operera mig men det slipper jag:-) skönt det. Har även vart och kolla vilka mediciner jag ska ha med mig för min allergi, för att f veta det måste man ju testa hur de ligger till kan ju ha vuxit ifrån några av dem, det hade jag ju gjort med:-) massa goda nyheter.

Ska vara barnvakt under påsken från lördag till söndag ska jag få mysa med söta Isabell 8 månader ska bli mysigt.

Hoppas alla får en riktigt härlig påsk med en massa god mat och så klart GODIS:) /mARIE

Hur Börjar man?

Skulle skriva ettt brev till min chefs chef hur börjar men ett sådant brev? satt och funderade en stund på än det ena än det andra

haha slutade med ett Hej. Ja det blir nog bra får vi hoppas han godkänner min fina förfrågan om att få ta ut min resterande semester i pengar vill ju inte börja med att ta ut semester när jag börjar jobba igen vilket jag skulle bli tvungen att göra eftersom året nästan är slut vid det laget.

Var hemma hos Mamma igår och drack kaffe och skulle hjälpa henne med en annons, detta resulterade i  att jag skrattade så jag grät, Mamma kan vara riktigt rolig hon :)

Hoppas alla får en bra vecka/Marie


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!