Awwww

Bennys fina design till mig:D

Välkommen till vår verklighet

Ja köpte en tröja idag som det står I love My boyfriend på hehe vad gör man inte för att då bli lämnad ifred:p vi sitter på jobbet eller där vi ska förmodligen jobba sen:p härligt...idag var vi i manavgat visade Jenny runt och gick på marknad sen lite solande :-) kram från Turkiet

Middag för idag:-)

Middagen vi åt ikväll på restaurangen Queen helt underbart god:-) nu sitter vi och tittar på Tyskland Danmark fotboll inte för det är intressant utan det går bara inte undgå storbilds tv:n :/ idag har vi badat i Polen på vårt område där vårt hus ligger:-) sen var jag och Jenny inne i side och tittade runt väldigt mysig dag:-)

Tjejer

Har träffat 2 svenska reket här nere som är här em vecka...kul med lite svensk talande människor som omväxling tror man börjar tänka bli lite insnöad på engelska:p imorgon flyttar vi till vårt definitiva hem ska bli skönt slippa bo i resväskan rätt trött på det nu men annars värmen stiger för varje dag som går och super härligt är det kramar från Turkiet

Härligt

Nu så kommer Jenny och hälsar på oss på lördag då har vi flyttat in i våran nya lägenhet som vi flyttar till på fredag (där ska vi bos under hela vistelsen här) en 2 rum och kök pool och dom städar åt oss 1 gång i veckan härligt:-)

klockan 07,00

ska nog göra det till en vana att gå upp vid 7-8 tiden riktigt härligt, var uppe tidigt för att hämta ut skolböcker på postkontoret till louise studier. På 1 timma har en hel veckas arbete blivit gjort inte illa det så nu ligger hon en hel vecka före och så ska det ju hållas slippa tänka på hamna efter då vi inte alltid har internet. Nu är det endast ett beslut som skall tas hus eller lägenhet. Finns fördelar och nackdelar med båda alternativen men vi har ju till fredag på att bestämma oss. nästa vecka kommer förmodligen Jenny ner och hälsar på precis efter vi flyttat ska bli roligt.

kramar från Turkiet

Kvällens gratis mat

Blev denna härligt goda Rätt med kyckling Championer med vitlöks bröd vid sidan av mmmhhh inte fel alls på Queen restaurangen

Flyttdag

Idag har vi flyttat in i en tillfällig lägenhet gratis i ett par dagar medans vi bestämmer oss för var vi ska bo lägenhet eller hus:-) ska bli kul att gå och kolla imorgon och på fredag:-)

Turkisk pizza

Hej!

Har haft fullt upp med packande och sånt för imorgon så flyttar vi så därför har vi inte haft tid för bloggen. Båda två är lite småsjuka med hostar som bara den idag men vi har lite oss själva att skylla denna gången. Igår var vi nämligen med Osman och Mario och badade i havet mitt i natten det var så grymt roligt men idag får man som sagt lida av det. Just nu väntar jag på att Marie ska komma hem med Turkisk pizza som är något av det godaste vi vet.

Hoppas ni har det bra i sverige och kom och hälsa på oss :D


om ni åker till turkiet prova det här !

Sjuka

Både jag och Marie har blivit sjuka vet inte riktigt vad som hände för det bara slog till! Så nu sitter vi hemma med varsin dator och tycker synd om oss själva. Imorgon ska vi städa och packa ihop våra grejer börja iallafall för på onsdag tar vi våran packning och flyttar in i den nya lägenheten! 

det ville inte riktigt funka att ladda upp en bild så ni får klara er utan :P

nej nej nej

Okej det här gick visst lite för långt, ett ärligt försök att skoja om att bo i en bil. (som är väldigt känd här i side för sin storlek då den är mindre smartcar hemma.)

Måste säga att mina fina vänners reaktioner på detta (skämt) inlägg var ju lite förvånande,,,hrrmm men klar gör nu att naturligtvis ska jag vi inte bo i en bil:P utan flyttar in i våran nya lägenhet på onsdag.
 

Fick en fråga hur vi löser det med att få stanna här, vi går till polisen och söker visum, från den dagen du går dit och söker får du stanna tills det att du får svar från polisen. men först får vi ju stanna 3 månader så ska söka visum i juli månad, då våra 3 månader går ut i augusti.


Kramar från Turkiet

Vårt nya hem

Det blev ju lite konstigt med lägenheter här nere så från och med onsdag får vi bo i liten bil....ska väll gå det med antar jag....får väll se till att låsa den ordentligt så dator och allt ligger säkert......så kan det gå

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!